снимка pixabayМилионер забрави паролата си за достъп до електронния си портфейл,

...
снимка pixabayМилионер забрави паролата си за достъп до електронния си портфейл,
Коментари Харесай

Милионер в биткойн забрави паролата си за електронния портфейл с 236 милиона долара. Има само 2 опита и всичко гори

снимка pixabay

Милионер не помни паролата си за достъп до електронния си портфейл, където има биткойни за 236 милиона $, написа „ Ню Йорк таймс “, представен от бТВ.

Програмистът Стефан Томас обяснил пред изданието, че няма безусловно никакъв спомен по какъв начин да достъпи цифровия си портфейл. Остават му едвам два опита да вкара точната ключова дума. От „ Ню Йорк таймс “ показват, че това е положително увещание какво се случва, когато не можем да пазим паролите си добре.

Проблемът със забравянето на пароли за цифрови портфейли е толкоз огромен, че на пазара към този момент има компании, които се занимават единствено с това. Томас споделя, че цялата история извънредно е развалила мнението му за децентрализирана валута каквато е биткойнът. По думите му концепцията самичък да бъдеш банката си би трябвало да значи тъкмо това – да пропускаш цялата администрация.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР